A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt.

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2214000 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-.

Clienttevredenheid 2013

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen vindt uw mening over de kwaliteit van de zorg en dienstverlening belangrijk. Daarom voeren wij met regelmaat een onderzoek uit naar de ervaringen over onze zorg en dienstverlening.
Dit onderzoek bevat vragen over:

– Het gezondheidscentrum als geheel
– De huisarts
– De praktijkondersteuner
– De apotheek

Om de zorg aan u in de (nabije) toekomst blijvend te kunnen verbeteren, verzoeken wij u om mee te werken aan dit onderzoek.
Het onderzoek voor Gezondheidscentrum Nieuwe Westen wordt uitgevoerd door Infoscope Amicura, een onafhankelijk onderzoeksbureau voor de zorg.
Uw antwoorden zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden en <strong>anoniem </strong>behandeld en verwerkt worden. De resultaten van het onderzoek zullen dan ook niet te herleiden zijn tot individuele deelnemers aan het onderzoek.

<b>Hoe werkt het?</b>

U kunt een e-mail ontvangen met daarin de uitnodiging om in te loggen op de website van zorg voor kwaliteit of u ontvangt een uitnodiging als u de huisartsenpraktijk bezoekt.
Het invullen van de vragenlijst kost u 5 tot 20 minuten van uw tijd. Dit is afhankelijk van het aantal zorgverleners dat u heeft bezocht. Het is mogelijk om de vragenlijst tussentijds te stoppen, uw antwoorden worden dan opgeslagen.

Heeft u nog geen e-mail doorgegeven maar wilt u wel deelnemen? Geeft u dan uw e-mailadres door aan de balie.

Uw deelname wordt erg op prijs gesteld.

Hartelijk dank namens het gehele team.

  Print artikel Naar boven