A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt.

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2214000 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-.

Centrum

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen is sinds 2003 gevestigd nabij het centrum van Rotterdam. Door het samenbrengen van verschillende zorgaanbieders op één locatie willen we samenhang, kwaliteit en continuïteit in de gezondheidszorg bevorderen. Het is onze missie bij te dragen aan een sterk geïntegreerde zorg zodat patiënten worden voorzien van goede zorg dichtbij huis.

Samen staan we sterker

Door een goede onderlinge afstemming, een financiële gezonde organisatie en tevreden medewerkers willen we u, onze cliënt, op de best mogelijke wijze tot dienst zijn.
Tussen de verschillende zorgverleners in het centrum bestaan korte verwijs- en communicatielijnen. We zijn nauw bij elkaar betrokken en hebben goed contact onderling. Daardoor is het voor de betrokken zorgverleners ook mogelijk om bij de zwaardere zorgvragen intensiever samen te werken.

Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt).
Wij blijven continu werken aan verbetering van onze dienst- en zorgverlening. Heeft u vragen, ideeën en suggesties, laat het ons dan weten.

Uw mening telt!

Veilig en verantwoord

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen is onderdeel van Zorg op Noord. Zorg op Noord wil de beste aanbieder zijn van veilige en verantwoorde eerstelijnszorg binnen Rijnmond. Informatie Zorg op Noord

Keurmerk

Betere zorg. Tevreden patiënten. Effectieve praktijkvoering. Daar gaat het om bij keurmerken en kwaliteitssystemen in de zorg en ook bij Gezondheidscentrum Nieuwe Westen. Het gezondheidscentrum doet mee aan de NIVEL zorgregistraties eerste lijn en draagt hierbij mee aan het verbeteren van de gezondheidszorg. In de folder die u hier kunt downloaden kunt u lezen wat het doel is van de NIVEL Zorgregistraties en wat deelname betekent voor u als patiënt.

Huisartsenpraktijk Nieuwe Westen is aangesloten bij de NHG-Praktijkaccreditering®. Het Nederlandse keurmerk dat staat voor kwaliteit en efficiency in de zorg. De accreditering wordt beheerd door een onafhankelijke organisatie, NPA. Het resultaat: gerechtvaardigd vertrouwen in verantwoorde zorg. Meer informatie klik hier.