A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt.

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2214000 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-.

Cesar & Mensendieck

Op woensdag en vrijdag verzorgt Lage Land Zorg Oefentherapie Cesar & Mensendieck in Gezondheidscentrum Nieuwe Westen.

Tidemanstraat 91, 3022 SG, Rotterdam
Telefoon (010) 456 88 32
Wanneer woensdag en vrijdag

E-mail info@lage-land.nl
Informatie Lage Land Zorg Oefentherapie

Bewegen is belangrijk
Oefentherapie is gericht op het veranderen van houdings- en bewegingsgewoonten om zo klachten kwijt te raken of te verminderen. Samen werken wij met u aan de voorwaarden voor een goed bewegingspatroon en een goede spierkracht, conditie, mobiliteit en stabiliteit. Onze praktijk is naast de algemene Oefentherapie gespecialiseerd in Kinderoefentherapie. Wij behandelen kinderen met moeite met, of een achterstand in, de motorische ontwikkeling. Want gezond bewegen = goed bewegen = lekker bewegen.

Kwaliteit
Lage Land Oefentherapie Rotterdam hoort bij de beste Oefentherapie praktijken van Nederland. In 2011 hebben wij onze eerste audit voor Plus behaald en in 2013 voor de tweede keer. Hiermee zijn wij preferred provider van Achmea en Menzis. De aanvraag voor CZ is onderweg, wij hopen deze in 2014 te behalen.
Ook nemen wij deel in stichting TopOefentherapie en zijn wij verbonden aan Kinderoefentherapie Nederland.Uiteraard zijn alle therapeuten geregistreerd bij het kwaliteitsregister paramedici.